Skip to content

Shoarma Gouda

Ben je op zoek naar overheerlijke shoarma in Gouda? Zoek je shoarma gemaakt door de traditioneel Turkse cuisine en 100% halal? Kom naar ons Turkse restaurant in Gouda om de heerlijke shoarma zelf te proeven. Zoek je een Turkse pizza in Gouda? Ook dan ben je van harte welkom bij Doner Kebab Express. Onze shoarma is van topkwaliteit en een ultiem comfort food waar je keer op keer weer van kunt genieten.

Soorten gerechten van shoarma in Gouda

Bij Doner Kebab Express hebben we een ruime keuze uit maaltijden met shoarma. Uiteraard kun je shoarma apart bij ons kopen, maar er zijn tal van verschillende shoarma gerechten bij ons te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke shoarmaschotel met friet en rauwkostsalade of voor een klassieke broodje shoarma in Turks brood. Of kies voor één van onze favorieten: de Turkse pizza met shoarma. Bij Doner Kebab Express heb je het allemaal!

Shoarma Gouda
Shoarma Gouda

Onze shoarma in Gouda is 100% halal

De shoarma die wij gebruiken voor het bereiden van onze maaltijden is 100% halal. Dat wil zeggen dat het vlees het keurmerk halal draagt. Halal betekent dat de dieren geslacht zijn voor hun vlees volgens Islamitische wetten. Je bent er dus van verzekerd dat het vlees van hoge kwaliteit en halal is. Bestel dus met gerust hart je shoarma of shoarma gerechten makkelijk online of kom naar ons restaurant!

Onze shoarma in Gouda is traditioneel Turkse eten

Shoarma is een traditioneel Turks gerecht dat ontzettend populair is geworden als lekkere en snelle maaltijd. Shoarma kun je op zichzelf eten, maar is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een wrap of op een Turkse pizza. Shoarma smaakt ook heerlijk in een warm pitabroodje uit de oven. Bij Doner Kebab Express hebben we de lekkerste shoarma gemaakt van rund, kip of lam en gebruiken we onze traditioneel gemaakte shoarmakruiden voor een authentieke smaak. In de shoarmakruiden zit onder andere koriander, komijn, paprika en zwarte peper. Eet onze shoarma met een frisse yoghurtdressing of een lekkere knoflooksaus. 

Shoarma in Gouda bestellen

Wil je onze heerlijke shoarma liever bestellen? Dan is dat zeker mogelijk. Op onze site vind je veel shoarma gerechten. We kunnen deze maaltijden snel bij je bezorgen. Onze shoarma is van topkwaliteit en wordt vers bereid met de beste ingrediënten. Zoek niet verder voor Shoarma in Gouda en bestel nu eenvoudig bij Doner Kebab Express.