Skip to content

Turkse pizza Gouda

Ben je op zoek naar de lekkerste Turkse pizza in Gouda? Of ben je op zoek naar  overheerlijke shoarma in Gouda? Kom dan naar onze Doner Kebab Express vestiging of bestel gemakkelijk online. Doner Kebab Express is hét Turkse restaurant in Gouda dat je moet bezoeken. Al ons eten is Halal gemaakt en je bent verzekerd van een heerlijke maaltijd, iedere keer weer opnieuw. Laat je verrassen door onze culinaire Turkse keuken en kies voor Doner Kebab Express.

Turkse pizza Gouda

Wat is een Turkse pizza in Gouda?

Turkse pizza wordt ook wel lahmacun genoemd. Lahmacun is een traditioneel Midden-Oosters gerecht. Het heeft een typische pikante smaak door het gebruik van verschillende pepers. Onze Turkse pizza in Gouda wordt vaak opgerold en gegeten als wrap. In de wrap vind je een mengsel van pikante lams- of rundergehakt, ui, verse tomaten, verschillende pepers en peterselie. Vervolgens kan er nog heerlijke shoarma of döner aan de pizza worden toegevoegd. De Turkse pizza serveren we naar keuze met sla, komkommer, tomaat en een heerlijke saus zoals knoflook of sambal. Het is een simpele, maar heerlijke maaltijd. We serveren het je graag in ons Turkse restaurant of bestel eenvoudig online!

Hoe wordt een Turkse pizza gemaakt

Een Turkse pizza maken wij op een traditionele manier. Het deeg kan worden gebakken in zowel een oven als een pan. Bij beide manieren is er sprake van een relatief korte bereidingstijd. Het deeg wordt allereerst uitgerold in een vrij dunne ronde vorm. Het is belangrijk dat het deeg niet te dik is vanwege het gaarproces. In de pan wordt één kant van het deeg met lekker gehakt voorzien en de andere kant wordt goed gebakken in de pan. Vervolgens wordt er een deksel opgelegd, zodat ook het gehakt gaar kan worden. De gehaktmix die gebruikt wordt voor een Turkse pizza is het geheime wapen. Het bestaat vaak uit kwaliteit gehakt van lam of rund, ui, paprika, pepers, knoflook, koriander en/of peterselie, komijn en uiteraard tomatenpuree. 

Waarom onze Turkse pizza in Gouda de lekkerste is

Onze Turkse pizza in Gouda is de beste Turkse pizza die je ooit zult eten. We bereiden onze Turkse pizza’s met zorg en op een traditionele manier. Bovendien maken we gebruik van verse ingrediënten en zijn onze maaltijd allemaal halal. De gebruikte gehaktmix voor onze Turkse pizza’s is een exclusief geheim recept! Bezoek ons restaurant in Gouda en laat je verrassen door onze Turkse cuisine of bestel eenvoudig online op onze website en laat je Turkse pizza in Gouda bezorgen!